• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

KangoeroeKlup: 3 maanden Gratis korfballen

KangoeroeKlup LogoVoor alle leerlingen uit de groepen 1, 2,3 en 4 van de basisschool biedt KV Wolderwijd nu de mogelijkheid om GRATIS mee te doen met de KangoeroeKlup. Leuk spelenderwijs kennis kunnen maken met korfbal.

Na de succesvolle Kangoeroe Instuif, en de zeer succesvolle Kleuter Korfbal lessen op alle basisscholen in Zeewolde is dit een vervolg daarop.

Wil jij ook mee doen?

Dat kan op dinsdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur. Vanaf dinsdag 24 oktober starten we weer!

Elke dinsdag lekker korfballen in sporthal de Horst. 4 enthousiaste jeugd trainers zullen alles op alles zetten om er elke keer weer een leuke middag van te maken.

Wil jij ook een keer langs komen? Dat kan. Neem je sportkleding mee en je gymschoenen. Aanmelden hoeft niet.

Namens KV Wolderwijd WELKOM!

Voor meer info kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 0320-288106.

Shop Onlie: Sponsorkliks

KV Wolderwijd Sponsorkliks