Kangoeroe Klup: 3 maanden Gratis korfballen

KangoeroeKlup LogoVoor alle leerlingen uit de groepen 1, 2,3 en 4 van de basisschool biedt KV Wolderwijd nu de mogelijkheid om GRATIS mee te doen met de Kangoeroe Klup. Leuk spelenderwijs kennis kunnen maken met korfbal.

Na de succesvolle Giga Kangoeroedag , en de zeer succesvolle Kleuter Korfbal lessen op alle basisscholen in Zeewolde is dit een vervolg daarop.

Wil jij ook mee doen?

Dat kan op zaterdagochtend van 9:30 tot 10:30 uur.

Vanaf 1 september kun je elke zaterdagochtend lekker korfballen op onze korfbalvelden bij sporthal de Horst. Enthousiaste jeugd trainers zullen alles op alles zetten om er elke keer weer een leuk uurtje van te maken.

Wil jij ook een keer langs komen? Dat kan. Neem je sportkleding mee en je gymschoenen. Aanmelden hoeft niet.

Namens KV Wolderwijd WELKOM!

Voor meer info kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 036-5386444.

Activiteiten Agenda

PUB Quiz